En strålande städfirma i Norsborg

Hej på er alla härliga följare

Idag kommer en hälsning från ett soligt Norsborg och ni ska veta att mitt hem skiner ikapp med solen! Sedan en månads tid har jag haft hjälp av en städfirma här i Norsborg som kommer till oss en gång i veckan och gör veckostäd, det är helt underbart!

Vi är en ganska stor familj och har dessutom två håriga katter så vi att det kan vara värt att betala för hjälp och avlastning. Det har verkligen gjort skillnad för husfriden kan jag säga. Det är mindre irritation och frustration mellan oss över småsaker som rör städet, vilket så klart känns väldigt bra. Kan ni känna igen er i att typ tvätt och städning är sådant som leder till många onödiga vardagsgräl?

Jag fick tips av en kollega om en städfirma som hon anlitat förut och som hon var väldigt nöjd med, så de tog jag kontakt med. Och det bästa är att de går in och städar medan vi är på jobbet och barnen är i skolan.  Sedan när vi kommer hem på fredag eftermiddag så är det skinande rent. Självklart behöver man fortfarande plocka och småstäda under veckan, men just veckostädet är så himla skönt att släppa.

Nu när vi haft hjälp av den här städfirman i några veckor så kan jag verkligen varmt rekommendera både dem och tjänsten i sig om ni hittills funderat på det men inte anlitat någon än. Om du sen bor i eller i närheten av Norsborg så borde ni verkligen kontakta Haitan Städ & Service, för jag kan ju säkert tro att ni kommer bli minst lika nöjda som vi är. Det är underbart att kliva in genom dörren och känna hur rent och fint det är.

Nu önskar jag er en fortsatt fin fredag och en helt underbar helg. Ta hand om er!